2014. november 19., szerda

Prológus

 Wihiiiiiiii itt a prológus :DDD
Aki nem olvasta végig a második évadot az még ezt se kezdje el, mert azok számára van itt pár igen nagy spoiler :D 
Nem nagyon akarom húzni az időt, mert suliban vagyok és mindjárt rám csengetnek XD, szóval nagyon köszi a már 9 feliratkozót, remélem, azért többen is leszünk még :)
Arra kérlek Titeket, hogy csatlakozzatok ehhez a kapmányhoz, olvassátok át figyelmesen és gondolkozzatok el rajta, mert működhet! LINK
Na szóval kellemes olvasást, sziasztok :D

Ámulattal figyeli a késről lecseppenő vércseppeket, melyek a sáros tócsába pottyanva érdekes mintát alkotnak a lámpa halovány fényében. Máris sokkal jobban, nyugodtabban érzi magát.
És ehhez bőven elég volt megölni egy embert.
Semmi rosszat nem tett a haldokló férfi, Louis mégis úgy érezte, jobb neki így. Már régóta élt az utcán és a téli hónapok alatt biztos halálra fagyott volna. Ez mégis kellemesebb halál, nem igaz?
Louis leguggol a tócsa mellé és belemártja a kést, hogy lemossa róla a vért. Az alvadtat sokkal nehezebb levakarni, és semmiképpen se szeretne vérmaradványokat a tiszta házában.
Tekintetét a mostmár halott férfire emeli és vesz egy mély levegőt. Felegyenesedik, odalép a hulla mellé, amit minden undorodás nélkül a karjaiba vesz és elvisz. A közeli üres telekre megy, ahol elkezdi kiásni a már sokadik gödröt.
Mindig eltemeti azokat, akiket megöl. Mindenki megérdemli a békés megnyugvást, még ha a haláluk nem is volt az. És ha más nem, akkor majd ő elintézi.

****

Háza csenendesen fogadja otthon, a mindent körülölelő sötétség egyáltalán nem nyugtalanítja. Sokkal inkább a tudat, hogy megölt egy embert. 
Ismét.
Hátát a zárt ajtónak vetve csúszik a földre, szemeit csípik a könnyek. Szíve összeszorul, mikor teljesen tudatosul benne, hogy mit is tett. Nem tudja felfogni, hogyan válhatott belőle ilyen szörnyeteg.
Arcát tenyerébe temeti, vállai megrázkódnak, ahogy kitör belőle a kétségbeesett zokogás. Nem tudja, meddig bírja még ezt csinálni, úgy érzi, belülről öli meg saját magát. De hát mi mást tehetne? Csak ez tudja megnyugtatni, kitisztítani a fejét. Elfeledtetni vele családja maró hiányát, a tudatot, hogy nem mehet vissza hozzájuk még egy jó ideig. A többieknek időre van szükségük, és igazából neki is. Attól fél, valakit megölne a családjából. És amíg ez így van, semmiképpen sem megy vissza hozzájuk. Teljesen egyedül van, és csakis az ölés tud neki segíteni, semmi más. 
És erre az egészre akkor jött rá, abban a végzetes pillanatban, mikor a kése éles pengéje áthatolt Taylor vékony bőrén. Az érzés, hogy többet nem árthat neki, nem kell minden pillanatban a halált várnia és legfőképp, a szabadság érzése teljesen megnyugtatta, pedig tudta, hogy az esélye annak, hogy kijut az épületből a robbanás előtt, nagyon kicsi. Túl sok drótot vágott el akkor, azon a folyosón amin keresztül vezették őket a Játékvezetőhöz, vagyis Taylorhoz. 
És ez az érzés azóta a drogjává vált. Szüksége van rá, hogy túlélje. Csak szabad akar lenni. Semmi másra nem vágyik, csakis erre.



Az ablaknál álló alacsony alak kíváncsian figyeli, ahogy a gyilkos férf, kit már napok óta követ, hogyan omlik össze teljesen, de nem tudja magát rávenni, hogy segítsen is neki. Csak nézi és azon gondolkozik, ki ő és miért teszi azt, amit. Miért öl meg ártatlanokat? Utána miért roppan össze? Ez az egész kezd nagyon érdekessé válni a számára és biztos abban, hogy kideríti, mi folyik itt igazából.


8 megjegyzés:

  1. Imádtam az eddigi évadokat, és már alig várom, hogy beinduljon ez a 3. is!! <3 Úgy érzem, hogy izgalmakban lesz részünk! :)

    VálaszTörlés
  2. Már nagyon varom a következő reszt.
    Kivancsi vagyok ki figyeli.
    Már mondtam hogy imádtam az előző evadokat.

    VálaszTörlés
  3. Ma találtam rá a blogod 1.évadjára, elolvastam az első részét és onnantól kezdve nem tudtam leállni az olvasással!Nagyon jól írsz!Siess a kövivel!! :D

    VálaszTörlés
  4. Hmmmm.... Szóval.

    A blogot imádom. A történetet is. Meg a sztorit is.(lol ezek ugyanazok)

    DE

    Azt nem értem, hogy HOL VAN AZ ELSŐ RÉSZ?? Ma(12.13.) van már a 24. napja, hogy eltűntél!!!

    Szóval, figyu. Megértem, ha "írói válságban" szenvedsz, van ilyen. De MI, itt, a kedves olvasók, csak várunk és várunk és várunk.

    Szóval, majd reggel, amikor fölébredsz, rohadt sok értesítésed lesz. Mind tőlem. Szerintem minden rész alá írtam. Ja nem, az első évad első... pár ész alá nem, de ez lett volna kb.:szentséges harold. Szóval, TE, kedves-drága Zuzaa, leszel olyan kedves, hogy a forms kis fenekedet megemeled, lecsücsülsz a xx(amire írni szoktál) elé és ÍRSZ! OK? Holnap vasárnap, szóval hajrá! Rendicsek? Rendicsek.



    Visszatérve a részre.

    (Ugye Louis[meg Harry] nem heteróak{ezt nem tudom hogy kell normálisan megfogalmazni}]?????)

    Imádom ezt a Louis-t. De tényleg. Elme beteg(mint a sztori írója.).

    És most mentem, páááá:)<3
    Várom a kövit:)

    ([{ugye fogsz majd válaszolni a kérdéseimre?♥}])

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A rész háromnegyede már kész van.. Füzetben :D és holnap nem tudom begépelni, mert megyek BP-re :P Hétfőn se, mert színjátszókör előadás egész suli előtt :S De kedden nekiállok, igérem! *Kéz a cicin!* *pardon, szíven!*
      És az értesítéseidet se fogom látni mert a kocsinkban nincs wifi :P
      DE RÁMHOZTAD A SZÍVBAJT!! EZT MÉG VISSZA FOGOD KAPNI! ÍRÓI BOSSZÚ LÁTHATÁRON!
      Azt hittem hogy valamilyen útálkozó vagy XD Szere van :DD
      Komolyan megpróbálom kedden, de csak miattad ;)
      Zuzaa x

      Törlés
    2. Ja, és... Ne nézz hülyének xD, de a heteró az ugye a fiú + lány? :D Mert ha az, akkor de, azok :) Nem vagyok Larry shipper, és mint az előző évadokban is, ebben is kevesebb szerepe lesz a szerelemnek, mint más blogokban. (Plussz már próbálkoztam Larry sztorikkal és nem nagyon jött össze :P)

      Törlés
    3. Igeeen, a heteró az a fiúxlány:D De azért sajnálom Larry-t. :( :D
      Amúgy nem akartam rád hozni a szívbajt, itt is szere van.♥ Esküszöm, a tied az egyik legcsodálatosabb sztori, amit valaha olvastam!:)

      xxDanielle

      Törlés